Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lună Plină în Peşti pe 6 septembrie 2017: Iată cum sunt zodiile influenţate de această Lună Plină

Saptamana aceasta avem Luna plina in Pesti - miercuri, 6 septembrie, ora 10:03, imediat dupa ce Mercur isi reia mersul direct, iar Marte intra in Fecioara, pe 5 septembrie.

Lună Plină în Peşti pe 6 septembrie 2017: Iată cum sunt zodiile influenţate de această Lună Plină
Comentează 0

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o saptamana in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.

Dar avem sansa sa eliberam ceea ce nu este sanatos, functional si util pentru noi. Tot ce e nesanatos poate fi evidentiat acum, astfel incat sa nu ne mai putem preface ca nu vedem.

Zilele acestea sunt impregnate cu un soi de magie, un fel de „abracadabra”, fiind posibile atat experiente stranii, intorsaturi greu de anticipat si inteles, dar si miracole, rezolvari inedite, solutii care apar ca din senin sau roade frumoase.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite