Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Luna mai va fi luna luptelor în ring

Luna mai va fi luna luptelor în ring
Comentează 0

 

Întrecereile pugilistice de pe ringurile, amenajate în marile săli polivalente ale multor orașe din țara noastră , vor continua cu asistență și mai mare , odată cu încetarea stării de pandemie

De subliniat este faptul că toate evenimentele acestea vor avea ca partener firma Dey Security Internațional din Arad.

În perioada imediat următoare, mai precis în data de 6 mai, la București , în sala Rapid, de la ora 20 se va desfăura prima ediție Dynamite Fighting Show din 2022 .

” Bogdan Stoica, triplu campion mondial îl va înfrunta într-un super fight pe elevul legendarului Peter Aerts, marocanul Badr Ferdaous. Adversarul lui Bogdan are în palmares 33 de victorii și doar 7 înfrângeri, Gala se va desfășura cu casa închisă, aproape 75% din bilete fiind epuizate”, a declarat Alin Huiu, managerul turneului DFS de la București

În capitală se vor disputa 8 meciuri, dintre care, 6 internaționale, acestea putând fi urmărite pe programul Pro tv.

O zi mai târziu, adică sâmbătă 7 mai, la Timișoara, iubitorii de box vor putea urmări un nou spectacol pugilistic, organizator fiind Roxana Biea, soția cunoscutului boxer timișorean, Flavius Biea. Nu va lipsi nici aici, ca partener de organizare , firma Dey Security Internațional Arad. Evenimentul poartă denumirea de Boxing Fight Championship, eveniment la care se vor disputa 10 meciuri.

” Clubul Sportiv Biea Promotion va arunca în luptă doi pugiliști care -și vor face debutul în boxul profesionist, iar în deschiderea galei, va urca în ring un băiețel de numai 11 ani, Răzvan Lapadutii, un tânăr foarte talentat care promite să facă performanță și în boxul amator precum și în cel profesionist.

Eu voi boxa pentru WBC Continental- Latin și IBA Continental, care mă va duce, în caz de victorie în meciul contra lui Ruben Villaba, în primii 40 de boxeri ai lumii, actualmente eu ocupând locul 73.

Doresc , în mod special să-I mulțumesc lui Dani Leș de la Dey Security Internațional Arad pentru sprijinul acordat în organizarea acestei gale”, a declarat Flavius Biea

Iar a treia gală de dueluri în ring, mai precis de kick-boxing, va avea loc, tot în luna aceasta, la Arad, pe data de 9 mai, Polivalenta din Arad fiind gazda întrecerii. Este vorba despre Colosseum Tournament, partener principal fiind și la acest eveniment firma Dey Security Internațional Arad. Despre această ediție de kick boxing vom reveni cu amănunte și declarații într-un articol viitor.

Îmi place

Comentează

Distribuie

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite