Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lovitură şoc! Guvernul PSD atacă Aradul, Oradea şi Timişoara!

La ordinul premierului Dăncilă şi a echipei Fifor-Teodorovici Guvernul PSD sabotează dezvoltarea orașelor din vestul țării. Ultima găselniță a guvernului social-democrat este limitarea cu 100% a gradului de contractare a proiectelor finanțate prin Programul Operațional Regional (POR).

Lovitură şoc! Guvernul PSD atacă Aradul, Oradea şi Timişoara!
Comentează 3

Autoritatea de Managment a blocat contractarea de proiecte europene orașelor care și-au dublat sumele de bani europeni, față de sumele estimate inițial. Dacă de exemplu ai accesat fonduri europene de 20 de milioane de euro și ai proiecte prin care să poți să atragi încă atâția bani, vine guvernul PSD și te limitează la doar cei 20 de milioane care au fost programați inițial.

După ce administrația arădeană a fost văduvită de către acest Guvern PSD de 16 milioane de euro, iată că o altă aberație gândită de Veorica Dăncilă și acoliții ei face ca Aradul să piardă o grămadă de bani. Această măsură cu siguranță va opri o serie de proiecte pe bani europeni derulate prin POR, va afecta dezvoltarea Aradului.

Proiecte deja câștigate vor pierde finanțarea doar pentru simplul fapt că Guvernul PSD, prin Ministerul Dezvoltării vor să oprească dezvoltarea orașelor din vestul țării, cum ar fi Aradul, Oradea, Timișoara, după cum știm orașul nostru este campion la atragerea de fonduri europene. Dar odată cu această aberație, Aradul va pierde cel mai probabil finanțarea Centurii de Sud.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite