Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lotul UTA-ei a primit multă experienţă. "Un criteriu important ce ne-ar putea duce la îndeplinirea obiectivului"

Lotul UTA-ei a primit multă experienţă.
Comentează 0

Media de vârstă a celor șase transferuri efectuată până acum la UTA este de 27,5 ani. Ciucă și Grigorie au 35 de ani, D. Roman, 31, Bujamin Asani – 28, media fiind reparată de portarul Căucă (21 de ani) și macedonianul Ajrullahu (19 ani). Lucru care denotă faptul că sezonul viitor va fi atacată, şi mai abitir, promovarea.

„Știu ce înseamnă Liga 2-a, am activat ca antrenor doar la Liga 2-a și am avut să identific criteriile ce ne-ar putea duce la îndeplinirea obiectivului. Iar unul dintre cele mai importante dintre aceste criterii este experiența. De fapt, jucătorii cu experiență, de o certă valoare, combinați cu tinerii pe care Aradul îi are în număr mare, la un nivel foarte bun. Așa a fost și în trecut și așa va fi și acum, Dennis Man sau Adi Petre au crescut alături de jucători cu experiență”, a spus noul antrenor al „Bătrânei Doamne”, Adrian Mihalcea.

La capitolul „disponibilizări”, lista cuprinzându-i pe Miron, Gligor, Copil, Chindriș, Muntean și Vlad: „Ca și în cazul jucătorilor pe care i-am luat, conducerea clubului și eu, în măsură egală. V-am spus cunosc destul de bine Liga a 2-a. Începem un nou ciclu, aceasta a fost alegerea noastră, rămâne de văzut dacă vom fi apreciați sau contestați”, a încheiat Mihalcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite