Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Locuitorii unei comune din județ vor fi consultați gratuit de medicii de la Spitalul Militar Timișoara

Caravana medicală „Uniți sub Tricolor prin Sănătate” continuă și anul acesta. Este vorba despre un proiect al Spitalului Militar Timișoara în colaborare cu Mitropolia Banatului susținut de Direcția Medicală și aprobat de Ministerul Apărării Naționale.

Locuitorii unei comune din județ vor fi consultați gratuit de medicii de la Spitalul Militar Timișoara
Comentează 0

„Vom fi prezenți în județul Arad, comuna Hășmaș, în sâmbăta Floriilor, 20 aprilie 2019, intre orele 11.00 si 18.00 la căminul cultural din comună. Așteptăm locuitorii comunei a veni pentru a fi consultați gratuit de către echipa medicală a Spitalului Militar Timișoara”, susțin reprezentanții Spitalului Militar Timișoara.

De menționat că la Hășmaș vor ajunge specialiști în cardiologie, O.R.L., pneumologie, dermatologie, oftalmologie, interne, chirurgie, ortopedie, gastroenterologie, psihologie clinică, neurologie și stomatologie. „Personalul medical de la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Militar Timișoara va prezenta demonstrativ  manevre de acordare a primului ajutor, iar Ambulanța împreună cu echipa medicală mobilă se va deplasa la persoanele imobilizate, pentru consultații la domiciliul acestora”, mai spun organizatorii caravanei.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite