Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liviu Dragnea pregătește o nouă remaniere a guvernului. Urmează BNR și Consiliul Concurenței

Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan anunță o remaniere a guvernului Dăncilă și observă că Liviu Dragnea a transformat PSD într-un partid de slugi.

Liviu Dragnea pregătește o nouă remaniere a guvernului. Urmează BNR și Consiliul Concurenței
Comentează 0

Invitat la Realitatea TV, Rareș Bogdan a explicat că ce face Dragnea este să își îndepărteze potențialii adversari, dar și să găsească țapi ispășitori pentru problemele grave ale guvernării.

”Mihai Fifor a reușit să își creeze o imagine extraordinară în străinătate. Așa că Dragnea a devenit extrem de invidios, inclusiv pentru că acesta nu vrea să facă câteva jocuri privind achiziția de armament”, a explicat Rareș Bogdan, cu referire la ministrul Apărării.

”Rovana Plumb va fi țapul ispășitor al guvernului pentru ce se anunță - blocarea de fonduri UE de sute de milioane de euro”, a explicat jurnalistul Realitatea TV.

”Teodorovici este un potențial contracandidat al lui Dragnea, care se teme de el. În plus, Teodorovici este într-un conflict deschis cu Ionuț Mișa, care a fost numit șef la ANAF de Dăncilă”, a mai explicat Rareș Bogdan.

Pe de altă parte, Rareş Bogdan consideră că PSD mai plănuieşte şi un atac la adresa BNR:

"Acum, următoarea ţintă este Banca Naţională. Va fi o ofensivă totală asupta BNR, pentru a justifica creşterea preţurilor. Suntem în Săptămâna Mare a catolicilor, şi a evanghelicilor, şi intrăm în Săptămâna Mare a ortodocşilor. Oamenii vor simţi în buzunarul propriu, şi în coşul de Paşti, că preţurile au explodat. Lucrul ăsta, plus vin facturile lunii februarie, o lună frigurosă, şi ale lunii martie, în  luna aprilie, în care vor vedea ce însemană creşterea energiei. Lucrurile astea trebuie acoperite, găsit un tap ispăşitor. Ţapul ispăşitor în mintea lui Liviu Dragnea şi a consultanţilor domnieie sale este Mugur Isărescu. Va fi ţintuit, în următoaele două săptămâni va fi martelat", a spus Rareş Bogdan.

”Apoi va începe operatiunea Consiliul Concurentei. Bogdan Chiritoiu, caruia îi expira mandatul si care urmeaza sa fie inlocuit cu un fidel al lui Liviu Dragnea, pentru ca Oficiul Concurenței are doua componente vitale. Controlul achizitiilor, marile companii romanesti, controlul pe corporatiile internaționale care vor fi aduse la masa partidului, doreste ca acestea sa dea spaga la partid sau la oamenii apropiati lui”, a mai explicat Rareș Bogdan.

Totodată, pe pagina sa de Facebook, Rareş Bogdan a explicat care este strategia lui Dragnea de a-şi îndepărta adversarii din partid:

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite