Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lipova şi Sebiş merg mai departe în Cupa României. Ineul se opreşte

Lipova şi Sebiş merg mai departe în Cupa României. Ineul se opreşte
Comentează 1

Șoimii Lipova - Millenium Giarmata 3-2

Nu a fost întâmplare că Şoimii Lipova a cucerit a doua oară consecutiv faza judeţeană a Cupei României. Pentru că în competiţia mare şoimii au ajuns în turul secund. Şi nu oricum, ci eliminând o echipă de eşalon 3. Vasnic a deschis scorul pentru gazde, dar până la pauză timişenii au întors scorul prin Soare şi Semenea. Filimon a egalat din penalty, şi s-a mers în prelungiri. Acolo unde Gâlcă a înscris decisiv, iar Lipova continuă aventura în Cupa României.

Lipova: Bujor – Kocsis (Pantea), Pașcu, Bier, Denuț (Tomuț) – Gâlcă, Blănaru (Bercu), S. Popa, Filimon – Gherghel.

.................................

Ghiroda - Național Sebiș 0-3

Bancarii au trecut la pas în turul 2, după un meci pe care l-au dominat cap-coadă. Susan a descis scorul în prima repriză, după care Celj şi Velici au închis tabela. „E un lucru pozitiv că nu am primit gol, îi felicit pe băieți pentru că e primul meci oficial și ne-am apărat bine, până acum în fiecare amical am luat gol. M-a interesat acest aspect, care ne oferă încredere în noi și e un aspect pozitiv și faptul că am reușit să marcăm trei goluri, dar cu siguranță mai avem lucruri de pus la punct în jocul nostru“, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

Sebiş: Cioară (Fișteag) – Rosenblum, Avramescu, Stupu, Mihuța – Siminic, Susan, Cîrstoiu, Săulescu (Iuga) – Roman (Clej), Velici, au fost jucătorii trimiși în teren de antrenorul Sebișului.

...........................

CS Ineu - Becicherecul Mic 1-6

Nu de mult era un duel mult mai strâns în Liga a III-a. Acum Ineul nu mai e ce a fost, e pe reconstrucţie, şi lucrul acesta s-a simţit ieri în cupă, când echipa din judeţul Timiş s-a impus fără probleme. Pentru gazde a înscris Maşniţă, oaspeţii punctând prin Zoran Radu (3), Aquino, Matiș, Dumiter. „Se vede lipsa de pregătire, tinerețea noastră, faptul că am pierdut mulți jucători în această vară. Golurile s-au luat pe greșeli personale, dar nu acuz pe nimeni, este normal să apară astfel de erori când joci cu copii de 14, 15 sau 16 ani în teren. Nu îi condamn pentru nimic, scorul din această partidă este rezultatul a mai multor lucruri adunate în timp la noi. La Ineu încercăm să construim o echipă nou, avem doar două săptămâni de pregătire în total, făcute așa peste noapte“, a spus antrenorul Ineului,

Ineu: Pușcaș – Popovici (Belei), Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan, Voștinar – Spătaru, Botaș (Dragoș), Gavrilă (Mâneran) – V. Mașniță

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite