Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Limitează stresul din trafic și aplică pentru asigurările auto de la TCV

Ce este asigurarea RCA?

Un document obligatoriu, fara de care niciun sofer nu poate circula liber pe drumuri publice, asigurarea RCA este o metoda de protectie impotriva tuturor evenimentelor neplacute care pot aparea in trafic.

Limitează stresul din trafic și aplică pentru asigurările auto de la TCV
Comentează 0

TCV vine in ajutorul tuturor soferilor cu cele mai avantajoase oferte anuale la toate tipurile de asigurare auto, astfel incat toti participantii la trafic sa se bucure de un cadru caracterizat de siguranta si relaxare.

In momentul in care se intampla un incident rutier, o astfel de acoperire poate rezolva intr-un mod amiabil si fara neintelegeri problema. Vinovatul va plati pentru daunele provocate oferindu-i vatamatului asigurarea. In acest mod, cel din urma va putea beneficia in cel mai scurt timp de toate reparatiile necesare. Toate costurile vor fi suportate de catre casa de asigurari, care le va distribui in suma aferenta politei, inregistrandu-se la dosar.

Care sunt pasii pentru a deveni asigurat cu drepturi depline la TCV?

TCV a strans sub egida sa toate ofertele de pe piata ale asiguratorilor RCA si le pune pe toate la dispozitie in acelasi loc.

Persoana care vrea sa devina asigurat poate opta atat pentru varianta clasica, la ghiseu, cat si pentru cea ce se realizeaza exclusiv online.

Cea din urma este cu mult mai avantajoasa atat din punctul de vedere al timpului consumat, cat si al efortului ce trebuie investit in vederea obtinerii celei mai avantajoase oferte.

Astfel ca, nu va trebui decat sa intrati pe tcv.com.ro si sa completati formularul aferent asigurarii auto vizate. Va vor fi solicitate atat date personale, cat si cele ale masinii pentru a putea face un calcul RCA. Odata trimis spre analiza acest formular, specialistii nostri va vor furniza cele mai avantajoase polite in raport cu cazul dat, dintre care sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai mult.

Ne comunicati alegerea, faceti plata online si noi va vom trimite imediat pe email contractul valabil ce poate fi pus in aplicare imediat cu ziua urmatoare.

Nu in ultimul rand, odata ce ati parcurs integral acest proces, vi se va crea un cont unic de utilizator care va va ajuta sa va reinnoiti polita, ori de cate ori aveti nevoie, cu un simplu click.

Cat costa asigurarea anuala?

Nu exista un pret universal valabil pe care toti soferi sa il plateasca. La baza conturarii unei sume stau metode de calculare RCA complexe, care au in vedere atat modelul si vechimea masinii, cat si experienta in trafic a soferului, sau perioada de valabilitate dorita.

Cu toate acestea, pentru a avea o relatie cat mai transparenta in raport cu toti clientii nostri, am implementat o metoda prin care acestia sa poata simula o valoare a politei, introducandu-si datele personale, inainte de a semna contractul. Un astfel de calculator pentru asigurare auto ii va ajuta sa aleaga cea mai avantajoasa oferta si sa stabileasca perioada potrivita pana la momentul in care aceasta va trebui reactualizata.

La TCV ai mereu garantia celor mai variate si profitabile optiuni de asigurari, reusind sa adune intr-un singur loc toate ofertele disponibile pe piata la momentul respectiv. Asadar, daca sunteti un sofer care va doriti sa nu aveti nici cea mai mica grija atunci cand circulati cu masina, atunci TCV este pentru dumneavoastra. Aveti ocazia de a descoperi oferte atractive, potrivite pentru profilul vostru si nici nu trebuie sa platiti o mica avere pentru cele mai avantajoase asigurari obligatorii. Apelati chiar acum la TCV si bucurati-va de confortul pe care il meritati in trafic!


Scrie un comentariu

trimite