Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liceul ” Francisc Neuman” la o nouă aniversare

Liceul ” Francisc Neuman” la o nouă aniversare
Comentează 1

Marți 20 decembrie 2016 a fost,  momentul care a reunit în incinta Liceului Tehnologic „Francisc Neuman„ cadre didactice, foști angajați ai școlii, acum pensionari, elevi și foști elevi, pentru a sărbători, ca în fiecare an, Ziua Școlii. Au fost zâmbete de nostalgie, de emoție, și glasuri angelice care au intonat în fața invitaților colinde.
     Primele pregătiri au început cu amenajarea standurilor tematice, unde elevii școlii au împărțit croisante, biscuiți, fursecuri și alte delicatese de patiserie. Alți elevi au avut ideea organizării unei tombole, iar o parte din elevii de la clasele de coafor stilist și-au oferit serviciile pentru lucrări de manichiură și coafură. Banii adunați au fost donați pentru o cauză umanitară.
 Programul de Ziua Școlii a continuat cu Serbarea de Crăciun coordonată de către prof.  Maria Sinaci, prof. Camelia Nan, prof. Cristina Roșu, prof. Oana-Maria Munteanu și prof. Hamza Ioan, care a reușit să transpună participanții în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.
Printre invitații - surpriză s-au numărat și membri Corului Seminarului Teologic Ortodox  Arad. Parada de creații vestimentare, concepută de eleva Oprescu Ionela, din clasa a XI-a și coordonată de inginer Carmen Pribac și profesor Demeter Floare precum și cea de coafuri coordonată de profesor Mariana Baltă, au adus un plus de eleganță evenimentului
     Participanții la acest eveniment au primit și un număr al revistei școlii „ Atitudini” lansat cu această ocazie și coordonat de către redactorul șef  prof. dr. Adina Avacovici.
Din școală au plecat cutii cu drag împachetate atât de profesori cât și de elevi, către cei care le așteaptă emoționați, contribuind astfel la campania ,,Cutia cu Suflet” a Asociației „Cetatea Voluntarilor”.

La mulți ani Liceul ”Francisc Neuman” !

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite