Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,,Leoaicele” de la Piros Security au zburdat ieri pe terenul din Sînicoalu Mic

Pe un timp excelent, în meciul celei de-a treia etape a Campionatului feminin de fotbal, liga întâi, echipa Piros Security Lioness au primit vizita jucătoarelor de la ACS Fotbal Femina Independența Baia Mare.

,,Leoaicele” de la Piros Security au zburdat ieri pe terenul din Sînicoalu Mic
Comentează 0

Aproape complet restructurată, gruparea arădeană a dorit să arate ce poate , bineînțeles jucătoarele fiind ” biciuite” cu îndemnuri , de pe margine de prof. Dan Cuedan, antrenorul lor.

După înfrângerea suferită în etapa precedentă, la Timișoara împotriva Politehnicii cu 1-4, ” leoaicele” au dorit neapărat să se răzbune pe băimărence. Cu multe tinere în componență, dar și cu ” un ax” cu experiență , Maha în poartă, Bozian la mijloc și excelenta Salwa Mansour Ismail în față, arădencele i-au încântat pe patronul lor , Pavel Piroș și pe alți prieteni de-ai lui aflați la stadion.

Prima mare ocazie a meciului a aparținut nou-sositei Saly ( Salwa) , dar șutul ei cu piciorul stâng a fost reținut de portarul oaspete Kista.

Egipteanca Saly și-a demonstrat clasa în minutul 25 la o lovitură liberă directă executată , de data aceasta cu piciorul drept direct în poarta băimărencelor.1-0.

În minutul 45+1 a venit rândul căpitanului de echipă arădean, Elisa Bozian care a prins o diagonală de la 30 de m direct în poartă. 2-0

În min.71, nou-intrata Andrada Vanu ( fostă jucătoare la UTA Tînăra Doamnă și la Viitorul Arad, înscrie pentru 3-0 , cu capul , la o centrare a lui Andreea Tomescu.

Scorul final l-a realizat cea mai bună jucătoare de pe teren, Saly, după o incursiune în careul advers , plasând mingea cu latul în colțul din stânga portarului Kista Haim.

În etapa viitoare, pe 26 septembrie, Piros Security Lioness se va deplasa la Heniu Prundu Bîrgăului, echipă care a obținut , în acest sezon, maximum de puncte , adică 9 din 9.

Cei trei arbitri de ieri , Adina Claudia Popa din Satu Mare, la centru și cei doi asistenți, Cristian Pop Gozman și Ionel Marius Matica, ambii din Oradea , au condus următoarele echipe:

Piros Security Lioness: Maha, Cauni, CȘuveți, Ion, Tomescu, Bozian, Prunar, Voinea, Kugler, Salwa, Olariu. Au mai jucat: Vanu, Jula și Jarnea. Antrenor: prof. Dan Cuedan

ACS Fotbal Femina Baia Mare: Kista, Daneliuc, Indrei, Pop, Țițu, Buftea, Desmergan, Butuza, Olar, Gavriș, Marița

Rezerve: Ardelean, Șuț, Tărău, Szalay,Lazăr. Antrenor : Octavian Dragomir

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite