Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Laptopuri pentru trei copii buni la carte din zona Parcului Natural Lunca Mureşului

Asociația Rangerilor din România și R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. au oferit trei laptopuri unor copii cu rezultate bune la învățătură din comunitățile aflate în perimetrul ariei naturale protejate.

Laptopuri pentru trei copii buni la carte din zona Parcului Natural Lunca Mureşului
Comentează 0

Laptopurile au fost obținute de Asociația Rangerilor din România de la Banca Europeană de Investiții. Ulterior, asociația le-a distribuit în nouă parcuri naturale sau naționale din țară, trei dintre ele ajungând în județele Arad (Comunele Șeitin și Felnac) și Timiș (Comuna Cenad).

„Mă bucur că am reușit să le facem o bucurie unor elevi care, poate, nu ar fi avut posibilitatea să-și achiziționeze asemenea laptopuri”, a declarat Florin Hălăstăuan, responsabil relații internaționale în cadrul Asociației Rangerilor din România și specialist în domeniul educației ecologice în cadrul administrației parcului.

În total, 28 de laptopuri moderne, cu programe cu licență gata instalate, au fost distribuite copiilor prin intermediul asociației rangerilor și a administrațiilor ariilor naturale protejate. 

„Prin buna colaborare pe care o avem cu organizații precum Asociația Rangerilor din România, împreună cu care am realizat și două trasee tematice în Parcul Natural Lunca Mureșului, încercăm să ne apropiem de comunitățile locale, cu scopul conștientizării despre importanța protejării naturii”, a declarat Fulviu Olimpiu Moga, director R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.

     

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite