Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Strada și în Kaufland

Joi, 22 Decembrie, Pizzeria La Strada, în parteneriat cu cel mai tare retailer din România, adică hipermarketul Kaufland, a trecut la următorul nivel în dezvoltarea afacerii, deschizând de această dată, aici, un nou punct de lucru, dezvoltat în jurul FELIEI de PIZZA, o felie gustoasă și savuroasă, proaspăt preparată în fața clienților în doar câteva minute de către cei mai pricepuți PIZZAIOLO.

La Strada și în Kaufland
Comentează 0

Produsele marca La Strada sunt preparate de către o echipă de oameni pasionați, dedicați și determinați și care sunt mereu pregătiți să înfrunte noile provocări, îmbunătățind în mod continuu calitatea produselor.

Noi, Pizzeria La Strada, suntem o societate cu capital integral românesc în plină dezvoltare și intenționăm să deschidem în viitorul apropiat câte o nouă locație în fiecare hipermarket Kaufland din județele Arad și Timiș.

Ca atare, în acest moment avem trei locații:

 - Pizzeria La Strada I - în zona stadionului UTA: 0770959315

 -  Pizzeria La Strada II - str. Dorobanților - 26: 0747729513

  - Pizzeria La Strada III - Kaufland (str. Banu Mărăcine)

Lucrăm în prezent cu 30 de angajați și suntem în plină dezvoltare!

Arcada de la inaugurarea Pizzeriei La Strada a fost  realizata de Kan Events - Dan Andrada Candina, iar seara a venit doamna Craciunta sa ii transforme pe copii in eroii lor preferati!

 

Galerie foto (74)