Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Sântana şi iarna se numără bobocii

O vorbă din bătrâni spune că „toamna se numără bobocii”, având în vedere că toamna se culeg roadele muncii de peste an. La Sântana însă putem spune că nu numai toamna, ci şi iarna se numără bobocii, având în vedere că în perioada următoare urmează să fie inaugurate o mai multe obiective.

 

La Sântana şi iarna se numără bobocii
Comentează 0

Asta, în condiţiile în care, la sfârşitul săptămânii trecute şi-a deschis porţile noua bază sportivă a oraşului. „Este numai una dintre realizările numeroase ale administrației liberale de la Sântana, pe fonduri europene sau guvernamentale, cu finanțare de la bugetul local sau cofinanțare de la Consiliul Județean. Felicit echipa domnului primar Tomuța pentru felul în care știe să lucreze pentru comunitate, pentru nevoile oamenilor!”, a scris pe Facebook Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, după inaugurarea bazei sportive.

Primarul Daniel Tomuţa ne-a declarat că atât luna aceasta, cât şi luna viitoare urmează să fie inaugurate Casa de Cultură, Parcul Europa şi trei blocuri sociale. „Casa de Cultură va fi inaugurată luna aceasta, iar luna viitoare, Parcul Europa, dar şi trei blocuri sociale. Parcul şi blocurile au fost finanţate din fonduri europene, oraşul contribuind cu 2% din totalul cheltuielilor. Cât despre Casa de Cultură, aceasta a fost finanţată din fonduri naţionale, prin Compania Naţională de Investiţii, Primăria amenajând însă partea de spaţii verzi şi a acoperit chelzuielile legate de utilităţi. Cu privire la baza sportivă, pot să vă spun că a costat aproximativ 1,5 milioane de euro, Primăria contribuind cu aproximativ 40.000 de euro”, susţine primarul Daniel Tomuţa.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite