Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Primărie se pregătește o nouă aplicație pentru a îmbunătăți comunicarea dintre autorități și arădeni

Alexandru Popa are 28 de ani şi este pasionat de IT. În urmă cu câteva luni, i–a prezentat pe atunci viceprimarului Călin Bibarţ câteva dintre proiectele sale menite să îmbunătăţească relaţia cetăţeanului cu Primăria Muncipiului Arad. Alex a lăsat o impresie bună, astfel că edilul Călin Bibarţ i-a propus tânărului să facă parte din echipa sa. 

La Primărie se pregătește o nouă aplicație pentru a îmbunătăți comunicarea dintre autorități și arădeni
Comentează 1

„Sper să îmbunătăţească site-ul Primăriei, sper să facă  aplicaţie, cât mai performată pentru telefoane şi calculatoare, astfel încât să fie un câştig şi pentru Primărie, dar în primul rând pentru cetăţeni. Nu în ultimul rând, am vrut să dau un semnal tinerei generaţii, că  se poate! Îl felicit şi îi strâng mâna şi îi doresc succes!”, a fost mesajul primarului municipiului Arad, Călin Bibarț. 

„Vom crea o aplicaţie a Primăriei Arad în care toţi arădenii vor putea veda în timp real toate lucrările ce se desfăşoară în oraş. De asemenea aplicaţia va putea fi folosită şi pentru sesizări. Practic va fi un instrument care va informa cetăţenii în legătură cu tot ce se întâmplă la nivelul municipiului din punct de vedere administrativ, iar pentru Primărie va fi încă un canal de comunicare directă cu cetăţeanul”, a explicat Alex Popa. 
 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite