Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La fel de Mercedes ca în prima zi!

 Descoperã selecția de autoturisme rulate certificate Mercedes-Benz - cu vechime de maximum 6 ani și rulaj nu mai mare de 150.000 km - verificate multipunct, cu istoric cunoscut, garanție europeanã, rulaj garantat și multe alte beneficii.

La fel de Mercedes ca în prima zi!
Comentează 0

Garantie europeana 12 luni

Autoturismele cu o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculãri beneficiazã de o garanție europeanã pentru 12 luni, fãrã limitã de kilometri.

Autoturismele cu vechime de pânã la 24 luni de la data primei înmatriculãri, care la momentul vânzãrii au mai puțin de 12 luni de garanție de producator, pot beneficia de un produs de garanție extinsã. Ulterior, acest tip de garanție poate fi prelungit pânã la maximum 5 ani vârsta mașinii (calculatã începând de la data primei înmatriculãri).

Intretinere gratuita

Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified nu necesitã revizii în urmãtoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus)

Verificare multipunct 360

Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amanunțitã, efectuatã de cãtre tehnicieni specializați. În cazurile în care este necesarã înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanțã.

Rulaj verificat si garantat

Toate autoturismele rulate sunt supuse unor verificãri a rulajului de cãtre personal specializat. Doar autoturismele pentru care existã certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în programul Mercedes-Benz Certified.

Istoric cunoscut si verificat

Fiecare autoturism Mercedes-Benz Certified deține un istoric cu privire la proprietarii anteriori, lucrãri de mentenanțã și reparații.

Test-drive

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzãri pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cãrții de identitate.

Finantare asigurata

Planurile dumneavoastrã nu vor fi afectate de grija cheltuielilor datoritã serviciilor de finanțare puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services. Beneficiați de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât sã conduceți autovehiculul Mercedes-Benz dorit în cel mai scurt timp. Serviciile Mercedes-Benz Financial sunt transparente și fãrã costuri sau comisioane ascunse, constituind astfel un avantaj competitiv.

Mercedes Me connect

Mercedes me connect reprezintã accesul dumneavoastrã la universul digital al Mercedes-Benz. În Portalul Mercedes me și pe aplicația Mercedes me sunt integrate serviciile și ofertele menite sã optimizeze și sã simplifice procedurile de mobilitate.

Vino la Auto Schunn și descoperă-le!
 

  

  

  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite