Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Cluj pentru un final fericit de an. "Trebuie să continuăm să câștigăm meciuri"

La Cluj pentru un final fericit de an.
Comentează 0

Pentru FCC ICIM Arad anul nu s-a încheiat cu jocul împotriva campioanei din Sf. Gheorghe. Mâine, de la ora 17, arădencele joacă la Cluj. Cu o Universitatea care, la fel ca şi ehipa de pe Mureş, nu se simte prea bine în acest sezon. Cel puţin deocamdată. 

Meciul de mâine opune echipe care au aceeaşi linie de clasament, cu 3 succese în 10 meciuri, cu plus de coşaveraj pentru trupa lui Bogdan Bulj. Se înfruntă 2 formaţii care au suferit eşecuri în ultima rundă. Dacă pentru arădencele înfrâangerea cu Sepsi nu ar trebi să surprindă prea mult, dată fiind diferenţa de valoare diintre combatante, clujencele, vicecampoane stagiunea precedentă au cedat la Timişoara, ajungând la 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri. Se anunţă astfel un duel echilibrat, în care, la cum s-au desfăşurat ostilităţile până acum, FCC ICIM Arad are şansa sa pe terenul echipei pregătite de Dragan Petricevic, mai ales căă nu sunt probleme de efectiv în tabăra ICIM-ului. 

"Trebuie să continuăm să câștigăm meciuri după cele 3 victorii pe care le-am obținut și să fim la mijlocul clasamentului. Când se termină sezonul, să fim mai sus decât sezonul trecut. Suntem împreună doar de o lună cu toate jucătoarele. Este puțin pentru unele lucruri”, a declarat, antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj pentru totalbaschet.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite