Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La cei 644 km de drumuri județene modernizați de CJA se adaugă încă 200 km de covoare asfaltice noi

Aproximativ  200 km de covoare asfaltice nou-nouțe, realizate în ultimii ani, se adaugă la cei 644 km de drumuri județene modernizați de Consiliul Județean Arad. Lor li se vor adăuga, anul acesta, încă 28 km de covoare asfaltice. Astfel, totalul drumurilor județene înnoite de Consiliul Județean Arad în ultimii ani ajunge la aproximativ 875 km, o performanță incredibilă pentru o administrație publică din România!

La cei 644 km de drumuri județene modernizați de CJA se adaugă încă 200 km de covoare asfaltice noi
Comentează 1

Cele 28 km de covoare asfaltice care vor intra în lucru anul acesta sunt pe traseele: Bocsig-Beliu, drumul național 7-Semlac, interiorul comunelor Semlac și Șeitin, interiorul satului Mădrigești, Săliștea-Cărand, interiorul comunei Gurahonț până la drumul național 79A.

În aceste zile se finalizează și covorul asfaltic din Zimand, de la intersecția cu drumul național până la calea ferată.

„Ne apropiem de 875 km drumuri județene modernizate, respectiv în curs de modernizare, în județul Arad, în ultimii ani! Știu că este foarte mult, și noi am numărat și apoi am renumărat, să fim siguri că nu greșim. Este, fără îndoială, o performanță și profit de ocazie să le mulțumesc tuturor celor care au muncit pentru ea, de la colegi din Consiliul Județean la primarii care au urmărit, alături de noi,  progresul și calitatea lucrărilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Dacă modernizarea drumurilor județene s-a realizat în cea mai mare parte din fonduri europene, realizarea covoarelor asfaltice a fost susținută din bugetul Consiliului Județean. Soluția aplicării covoarelor asfaltice s-a aplicat pe drumurile județene cu trafic greu mai puțin intens.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite