Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La 21 de ani vinde pe internet haine vechi de zeci de mii de euro. Cum reușește?

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a câştigat o mică avere după şi-a vândut hainele pe eBay.

La 21 de ani vinde pe internet haine vechi de zeci de mii de euro. Cum reușește?
Comentează 0

Laura Rose a câştigat 30.000 de lire sterline din hainele ei pe care nu mai purta. Atât a încasat după ce a pus anunţuri de vânzare pe internet. 

Afacerea nu a mers chiar de la început, deoarece încasa in jur de 20 de lire sterline, bani de buzunar, însă cu timpul a învătat din propriile ei greşeli şi a juns la fabuloasa sumă de peste 30.000 de lire sterline şi este extrem de fericită.

Laura spune că i-a luat mai bine de şase luni până să înveţe să câştige mai mult decât bani de buzunar. Perseverenţa este foarte importantă în avea succes, mai spune tânăra.

Laura este studentă în anul 3 la management şi spune că a reuşit să viziteze multe ţări cu banii strânşi din acest business.

Acum împarte şi cu ceilalţi sfaturile cu, să câştigi bani din vanzarea lucrurilor de pe internet.

Printre regulile pe care le are Laura Rose ca să ai succes atunci când îţi vinzi lucrurile pe eBay sunt: hainele să arate cât de cât bine. Fotografiile să aibă un background cât mai atractiv. Este important să nu renunţi să postezi chiar dacă este concurenţa mare. Şi preţul trebuie să fie cât mai atractiv. Acestea sunt câteva dintre sfaturile date de studentă.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite