Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis: Am decis să promulg legea prin care se elimină impozitul pe pensii

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu şi ministrul Finanţelor, pentru a discuta politicile economice ale noului cabinet. Întâlnirea are loc la propunerea preşedintelui, ca urmare a preocupărilor acestuia legate de sustenabilitatea unor măsuri adoptate sau pe care intenţionează să le adopte guvernul Grindeanu.

Klaus Iohannis: Am decis să promulg legea prin care se elimină impozitul pe pensii
Comentează 0

Declaraţia completă a preşedintelui Klaus Iohannis, transcrisă pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale:

Am avut o întâlnire de lucru, la care, în afară de mine, a participat Prim-ministrul, Ministrul Finanțelor și Consilierul Prezidențial pe probleme economice. A fost o discuție aplicată, o discuție în care am analizat efectul primelor măsuri luate de Guvern.

Am solicitat și primit informații despre cum se vede la nivel de Guvern construcția bugetului pentru 2017. După părerea mea, și asta am subliniat în cursul întâlnirii, este foarte important să avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid, care ține cont de câteva date foarte importante, cum ar fi, de exemplu, să ne încadrăm într-un deficit de sub 3%, să avem o alocare de 2% pentru Apărare, și așa mai departe.

Avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realizate.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite