Vremea Romania, Arad -5°C

Stiri Arad

King of the Hill 2018

Aradul se pregăteşte pentru cea de a şasea ediţie a King of the Hill.  

King of the Hill 2018
Comentează 0

Competiția ce se va desfăşura în perioada 23-25 martie 2018, deschide sezonul Campionatului Naţional de Hard Enduro în România, este etapă de Campionat Est European, contează în Competiţia Balcanică şi este etapă de Campionat Naţional de Hard Enduro al Ungariei.

Mai bine de 400 de piloţi din peste 20 de ţări şi-au pregătit motoarele pentru competiţia din acest an de la Arad. Ca o noutate în 2018 s-au înscris cocnurenţi din Turcia, Ucraina şi Bulgaria. Aceştia se vor alinia la  start cu piloţi din Ungaria, Serbia, Germania, Austria, Polonia, Elveţia, Olanda, Cehia, Slovacia, Marea Britanie şi evident România.

Startul competiției se va da vineri, 23 martie, cu începere de la ora 12, chiar din  inima orașului, pe terenul fostei fabrici Tricoul Roșu – cale de acces Strada Nelu Aristide Dragomir. Cei mai buni piloți se vor duela pe un traseu artificial extrem de spectaculos pentru public, preferat mai ales de viceprimarul muncipiului Arad, Călin Bibarţ: “Încercăm să menţinem competiţia mai mult pe acest gen de terenuri accidentate şi mai puţin în pădure”.

Primăria Municipiului Arad a contribuit financiar la organizarea acestei apreciate competiţii cu suma de 30.000 de lei. Faptul că această întrecere creşte de la an la an atât în popularitate, cât şi în număr de participanţi,  nu poate decât să încânte reprezentanţii administraţiei locale.  “Mă bucur că avem deja tradiţie, că de la an la an avem competitori şi din alte ţări, mă bucur că acest concurs contează ca etapă în competiţii de profil la nivel balcanic.”, a declarat viceprimarul Bibarţ.

Duelul de vineri de la „Tricoul Roşu” va desemna ordinea de start pentru competiţia de sâmbătă, 25 martie,  care se va desfăşura  în munţii Zărandului, cu plecare din localitatea Ghioroc.

Pentru mai multe detalii despre programul de desfașurare, punctele de interes din pădure consultați site-ul oficial a cursei: www.heca.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite