Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorilor UTA-ei le rămâne doar lupta pentru bronz la Elite atât la U19 cât şi la U17

Juniorilor UTA-ei le rămâne doar lupta pentru bronz la Elite atât la U19 cât şi la U17
Comentează 0

Cele 2 echipe de juniori ale UTA-ei au ratat calificările în finalele Elite.
...............................................................
La U19, după remiza de la Arad, Dinamo a surclasat UTA cu un neverosimil 6-1. Unicul gol al arădenilor a fost marcat de G. Pop din Penalty, la scorul de 2-0. „Nu vreau să mă plâng de faptul că nu am avut jumătate dintre titularii grupei de 98-99, căci, până la urmă, satisfacția cea mare este că ei sunt la prima echipă și ar putea juca într-un derby cu Poli la seniori. Ceea ce am remarcat a fost oboseala destul de mare acumulată de băieți, cred că nici noi nu i-am ajutat prea mult deplasându-i cu autocarul la meci cu o zi înaintea meciului. Din păcate, nu am avut reacție la golurile făcute cadou de noi în primele 15 minute, dar asta și pentru că am avut ghinion cu accidentarea lui Toma. Diferența s-a mai făcut și la pragmatism. Noi, în tur, am ratat 7-8 ocazii clare, azi Dinamo le-a dat toate. Dar, acesta e fotbalul, până la urmă trebuie să învățăm și din înfrângeri,”, a spus Cristi Păcurar, antrenor la UTA Under 9, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin. Utiștii vor juca pentru bronz la turneul final Elite, în compania celor de la LPS Satu Mare.

UTA: Mara – D. Lazăr (75 Lezeu), R. Iuga, Rogojan, Dinculescu (60 Revesz) – G. Pop, Brănișteanu – Mager (46 Vasile), Toma (20 Țurcanu), Mandache (46 Iova) – Costin.â
..............................................................

La U17 lucrurile au fost ceva mai strânse. Din păcate însă arădenii nu au putut întoarce eşecul, 1-2, din turul de la Craiova. Azi, la Sînicolau Mic rezultatul final a fost 2-2, de la alb-roşii marcând Faur de 2 ori. Astfel, juniorii mici ai UTA-ei, la fel ca și colegii lor mai mari, rămân să lupte pentru bronz la turneul final.

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – T. Bodri – Obrad (58 Deta), Gruiescu, Petcuț (70 Boștină), L. Bodri – Faur.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite