Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorii III (şi nu numai) ai HC Beldiman au pregătit partea secundă a sezonului la Turda! (FOTO)

Juniorii III (şi nu numai) ai HC Beldiman au pregătit partea secundă a sezonului la Turda! (FOTO)
Comentează 0

Proiectul propus de HC Beldiman pentru revigorarea handbalului arădean e unul serios, şi asta se vede prin măsurile întreprinse atât administratic cât şi sportv de soţii Adriana şi George Beldiman. După cum v-am informat între 1 şi 4 februarie, în Polivalentă, tânăra grupare arădeană e gazda celui de-al doilea turneu de sală al Campionatului Naţional de juniori III. 

Că cei 2 antrenori amintiţi vor un rezultat important încă de la prima participare într-o competiţie oficială (actualmente echipa arădeană adunând deja 4 victorii stagionale, chiar dacă sportivii ce o reprezintă nu au prea multă experienţă, sau chiar deloc) se simte şi prin faptul că recent handbaliştii cuplului Beldiman au efectuat un stagiu de pregătire centralizat. 

Astfel, între 4 şi 10 ianuarie, componenţii echipei de juniori III, dar şi juniorii IV şi două grupe de fete, s-au aflat la Turda. Acolo unde au avut parte de 2 şedinţe de antrenamet în fiecare zi, dimineaţa pregătire fizică, iar după-amiaza jocuri de pregătire, cu echipe din Turda şi Cluj (3 victorii în 5 jocuri).
 
"Copii au răspuns pozitiv la efort, cu un plus pentru cmponenţii echipei de juniori 3, care evoluează în Campionatul Naţional. Pe lângă antrenamentele efectuate copii au avut parte şi de activităţi relaxante, cum ar fi vizita la salina din Turda. Le mulţumim părinţilor care îi sprijină pe aceşti copii în practicarea handbalului, şi nu în ultimul rând colegului meu de la Turda, Aurel Oroian, director în cadrul clubului Potaissa, care ne-a facilitat în mare parte desfăşurarea în bune condiţii a cantonamentului", a spus George Beldiman. 

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite