Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Județul Arad se ridică în picioare pentru asistența socială!

Sucursala Teritorială Arad a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR), în parteneriat cu Consiliul Județean (CJ), organizează vineri, 13 octombrie 2017, între orele 10.00 - 12.00, în Sala Consiliului Județean, dezbaterea cu tema „Provocări și oportunități ale asistenței sociale în județul Arad.”

Județul Arad se ridică în picioare pentru asistența socială!
Comentează 0

Evenimentul este dedicat asistenților sociali, oficialităților județene, reprezentanților societății civile, prietenilor și susținătorilor profesiei de asistent social. Județul nostru se alătură celorlalte județe prin care a trecut Caravana CNASR în cadrul campaniei naționale „România se ridică în picioare pentru asistența socială: Gorj, Sibiu, Neamț, Bacău, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Vaslui, Oradea, Constanța, Timiș.

            Aradul se alătură campaniei CNASR ”România se ridică în picioare pentru asistența socială”.Dorim să folosim această ocazie ca împreună cu toți factorii importanți din județ  să susținem asisteții sociali. De asemenea, întâlnirea se dorește a fi un dialog cu privire la provocările și oportunitățile înasistența socială, - a declarat Ionela Dehelean, președinta filialei locale a CNASR.

Participanții la acest eveniment se vor bucura și de prezența conducerii Colegiului Național al Asistenților Sociali, în persoana președintelui acestei organizații, domnul Doru Buzducea, a vicepreședinților Cristian Roșu și Ioan Durnescu, a secretarului executiv doamna Diana Cristea și a domnului Cosmin Goian, președintele sucursalei Timiș a CNASR.

„Ne bucurăm că iată Aradul, mica Vienă de pe Mureș se aliniază Campaniei noastre metaforic denumită „România se ridică în picioare pentru asistența socială”! Ne bucurăm că unul dintre cele mai vechi orașe din țară, cu o istorie de peste un mileniu, un adevărat muzeu în aer liber, orașul în care a fost pregătită Marea Unire și-a deschis larg brațele pentru a primi la nivel înalt caravana CNASR. Conceptul campaniei este același, aducerea laolaltă a tuturor: oficialități de rang înalt, universitari, ziariști, practicieni, societate civilă, celebrități locale, decidenți și actori instituționali în domeniul asistenței sociale. Pas cu pas, întreaga Românie se ridică în picioare pentru asistență socială. Pentru organizarea evenimentului din județul dvs. mulțumim în mod special doamnelor Ionela Dehelean și Alina Costin, dar și tuturor colegilor asistenți sociali implicați în organizare!” a declarat Doru Buzducea, președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București.

C. P.


Scrie un comentariu

trimite