Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: Turnăm primul strat de asfalt pe Dieci-Dezna!

Iustin Cionca: Turnăm primul strat de asfalt pe Dieci-Dezna!
Comentează 0

Pe „Transalpina Aradului”, drumul județean Dieci-Dezna, stadiul lucrării este la aproximativ 75%! Pe acest drum spectaculos din județ se lucrează la turnarea primului strat de asfalt și la construirea zidului de sprijin. Și astăzi zeci de utilaje și de muncitori au fost pe șantier, abordând în paralel mai multe tronsoane de drum.

"Modernizarea drumului județean Dieci-Dezna este un proiect al Consiliului Județean Arad, în care puțini au crezut! Am început turnarea primului strat de asfalt și avansăm bine. Avem permanent pe teren echipe tehnice pentru verificarea stadiului lucrării și suntem în contact cu constructorul, pentru respectarea condițiilor contractuale. În această vară asfaltarea va trebui finalizată integral", a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Dieci-Dezna este construit de Consiliul Județean Arad printr-un proiect în valoare de aprox. 22 de milioane de lei, finanțat din fonduri proprii. Drumul are lungimea de 11,3 km și va lega stațiunea Moneasa de DN7 Arad-Deva, prin Julița-Mădrigești, un alt traseu arădean spectaculos.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite