Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: Soluția stă în alegeri anticipate

Iustin Cionca: Soluția stă în alegeri anticipate
Comentează 1

Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat  în cadrul unei conferințe de presă, că cine nu a înțeles mesajul oamenilor ieșiți în stradă, adică schimbarea clasei politice, are o problemă. În acest context, liberalul spune că o soluție pentru a da curs rezolvării acestei probleme stă în organizarea unor alegeri anticipate, pentru ca românii să aibă șansa să aleagă noi parlamentari și să legitimeze o altă clasă politică.

                „Din punctul meu de vedere, cine nu a înțeles mesajul celor ieșiți în ultimele două zile în stradă, adică schimbarea clasei politice, are o mare problemă de a percepe lucrurile. Mesajul străzii este unul foarte clar. Oamenii s-au săturat de corupție, de minciună și de hoție! Eu cred că soluția pentru a da curs rezolvării acestei probleme stă în organizarea unor alegeri anticipate. Prin alegeri anticipate, românii ar avea șansa să aleagă noi parlamentari și legitimeze o altă clasă politică. În consecință, dacă vom avea alegeri anticipate, în fața alegătorilor, pentru a le cere votul, pot să vină alți oameni, iar partidele trebuie să aibă grijă cu ce fel de oameni vin în fața românilor”, a declarat Iustin Cionca.

                În același timp, prim-vicepreședintele PNL Arad spune că nu înțelege de ce PSD se teme de alegeri anticipate, în condițiile în care se laudă cu o guvernare bună.

                „Ceea ce nu pot să înțeleg este de ce cei din PSD se tem de organizarea unor alegeri anticipate!? Aceștia se tot laudă cu cea mai bună guvernare, cu creștere economică, cu foarte multe realizări. Ori, dacă este așa, de ce se tem să vină în fața românilor?”, se întreabă prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite