Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Petru Antal este un primar puternic, foarte apropiat de oameni” (ADVERTORIAL)

Liberalul Petru Antal a știut să dezvolte orașul Pecica, să acceseze fonduri europene și, în colaborarea cu Consiliul Județean Arad, să implementeze proiecte datorită cărora Pecica este unul dintre orașele frumoase din județul Arad!

Un primar PNL puternic, experimentat, apropiat de oameni, Petru Antal a înțeles foarte bine nevoile cetățenilor. A început prin a dezvolta proiectele de infrastructură, apă, canal, drumuri, trotuare. A continuat cu parcurile, piața, clădirile publice. Ferma de Bivoli pe care a avut inspirația să mizeze este astăzi un punct de atracție pentru turismul de week-end, și nu doar pentru arădeni, ci și pentru străinii care ne vizitează județul. Pecicanii se simt bine în orașul lor și, mai mult, Pecica este o destinație pentru arădenii care s-au săturat de municipiu și vor să trăiască în liniște, în atmosfera specifică unui oraș mic.

Iustin Cionca: „Petru Antal este un primar puternic, foarte apropiat de oameni” (ADVERTORIAL)
Comentează 0

Am fost ales de trei ori primar al orașului Pecica, iar Petru Antal a fost alături de mine în cele mai mari proiecte pentru această comunitate. Pecicanii m-au votat de două ori și pentru Parlamentul României, iar în anul 2016, și cu votul lor, am ajuns președintele Consiliului Județean Arad. Trăiesc în această comunitate, o cunosc foarte bine, sunt în permanent contact cu ea. Am un respect deosebit față de oamenii săi harnici, față de tinerii energici, față de bătrânii care au muncit toată viața să avem o comunitate sudată, puternică și frumoasă!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, am sprijinit în ultimii patru ani proiectele bune ale orașului Pecica, dintre care aș aminti: extinderea și modernizarea infrastructurii de apă, apă uzată și canalizare, reabilitarea exterioară a sălii de sport ,,Gheorghe Lazăr”, reabilitarea sistemului de încălzire și reamenajarea clădirilor existente și a curții Școlii Gimnaziale nr. 2, modernizarea străzilor în Pecica și Sederhat, crearea de utilităţi pentru locuinţe sociale, reamplasarea și construcția stațiilor de autobuz, construirea unei grădinițe de patru grupe  cu program prelungit în Pecica, extinderea liceului cu corp P+1E, îmbunătățirea mediului urban prin reconversia și refuncționalizarea unor terenuri neutilizate în vederea realizării de parcuri publice, construirea și extinderea capelei în localitatea Turnu. Consiliul Județean Arad a alocat fonduri și pentru lucrări la Biserica Romano-Catolică Turnu, Biserica Romano-Catolică Sederhat, Biserica Ortodoxă Sârbă Turnu și Parohiile Ortodoxe Române din Pecica.

Candidez în echipă cu Petru Antal, eu ca președinte al Consiliului Județean Arad din partea Partidului Național Liberal, Petru Antal ca primar al orașului Pecica. În următorii patru ani vom continua să #construim_împreună pentru pecicani!

Nu în ultimul rând, aș sublinia și investițiile strategice în drumurile județene, care deservesc și comunitatea pecicană: podul de peste Mureș înspre comuna Secusigiu, modernizarea drumului Turnu-Pecica, rețeaua de drumuri transfrontaliere care leagă vama Turnu de Nădlac și Vărșand prin drumuri înnoite și moderne. 

Am realizat aceste investiții din respect față de pecicani și față de toți arădenii din județ. Am modernizat 444 km de drumuri județene, în patru ani, ceea ce nu a mai făcut nimeni, niciodată, în istoria Aradului. Am muncit împreună cu primarii., cu consilierii locali și județeni, cu Biserica, societatea civilă și mediul de afaceri, să facem din județul Arad un loc unde se vine, nu unul de unde se pleacă!

Și vom continua în următorii patru ani!

 

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite