Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Investim în modernizarea sediului Ambulanței”

Consiliul Județean Arad a alocat, ieri, fonduri pentru modernizarea sediului Serviciului Județean de Ambulanță. Investiția face parte din strategia Consiliului Județean de modernizare a sistemului arădean de sănătate publică.

Iustin Cionca: „Investim în modernizarea sediului Ambulanței”
Comentează 0

Clădirea care va fi modernizată din fondurile Consiliului Județean prezintă o serie de deficiențe: acoperișul este deteriorat, permițând infiltrarea apei, instalația sanitară, rețeaua de alimentare cu apă și canalizare sunt vechi și prezintă un grad de degradare ridicat, motiv pentru care apar permanent probleme în exploatare. Este necesară înlocuirea întregii instalații sanitare, rețeaua de apă și canalizare, refacerea grupurilor sanitare. Instalația electrică este veche, creează mereu probleme și necesită înlocuirea acesteia. Vestiarele aflate la demisolul clădirii sunt puternic degradate, necesită o reabilitare totală. Din aceste motive, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a decis că este necesară o intervenție majoră în modernizarea sediului Ambulanței. Aceasta va cuprinde și clădirile anexe și a magaziei.

Strategia noastră este să schimbăm aspectul instituțiilor medicale arădene, iar Ambulanța este foarte importantă în această strategie, fiindcă asigură tratamentul medical de urgență, în unele cazuri, stabilizarea și transportul pacienților la spital. Investim la Ambulanță fiindcă angajații trebuie să beneficieze de condiții de muncă bune, iar dacă statul nu le-a putut asigura, o face Consiliul Județean, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite