Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: “Guvernul ruşinii naţionale a păgubit fiecare arădean!”

Guvernul PSD condus din umbră de Liviu Dragnea şi de faţadă de Viorica Dăncilă şi-a pierdut orice credibilitate în faţa românilor. Pentru România, ar fi bine ca acest Guvern să fie demis cât mai repede.

Iustin Cionca: “Guvernul ruşinii naţionale a păgubit fiecare arădean!”
Comentează 0

„Nu credeam că România poate regresa atât de mult, într-un timp atât de scurt, cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, din cauza Guvernului PSD și a lui Liviu Dragnea, care îl joacă pe degete. Este un guvern care slujește exclusiv interesele lui Liviu Dragnea, disperat să scape de pușcărie. În ultimii doi ani, nu s-a discutat despre altceva în țara asta decât despre amnistie și grațiere, schimbarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Au fost eliberați din închisoare, înainte de termen, infractori condamnați pentru infracțiuni deosebit de grave.  PSD a scos din pușcării, anul acesta, 9.000 de violatori, pedofili, tâlhari. Aprox. 6.000 dintre aceștia au recidivat, cu peste 3.000 de noi fapte de tentativă de omor, viol, lovituri mortale şi loviri sau alte violenţe. Același PSD a venit chiar cu ideea să îi plătească pe pușcăriași, cu câte 5 euro pe zi, pentru că nu beneficiază de condiții bune, desi sunt spitale în România unde pacienții, oameni corecți, cinstiți, care au avut neșansa să se îmbolnăvească, stau în condiții mult mai grele. Sau există cămine studențești unde studenții nu beneficiază de condițiile din unele pușcării! Românii cinstiți nu sunt pe agenda PSD!

În ziua în care în urmă cu 29 de ani izbucnea revoluția anti-comunistă, PSD a decis să dea o "amnistie de Centenar", până la 15 ianuarie. Deci pângărește și memoria eroilor revoluției, și cea a marilor români care au realizat unirea. Pentru Dragnea și PSD nimic nu este sfânt, doar să se vadă ei scăpați de pușcărie! Acești indivizi sunt o rușine și un pericol național! Mă tem că ultima soluție este, într-adevăr, încă o revoluție!”  - a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite