Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: ,,Consiliul Județean Arad pune Aradul în mișcare”

Iustin Cionca: ,,Consiliul Județean Arad pune Aradul în mișcare”
Comentează 0
În această dimineață, la Centrul Cultural Județean Arad, conducerea Consiliului Județean, președintele Iustin Cionca și vicepreședintele Ionel Bulbuc, alături de deputatul Sergiu Bîlcea, au prezentat un proiect de promovare a mișcării sportive arădene în cartierele municipiului, proiect care ,,pune Aradul în mișcare”.
,,Consiliul Județean Arad inițiază un nou proiect la nivelul municipiului, pe care îmi doresc să îl extindem și în județ, dacă se va dovedi fiabilitatea sa. După cum știți, Consiliul Județean este foarte implicat, prin Centrul Cultural Județean, în proiecte sportive, susținând mișcarea sportivă de masă la nivel de municipiu și județ. Proiectul pe care l-am prezentat astăzi este CARAVANA SPORTULUI ARĂDEAN, timp de șapte zile, între orele 10-15, în toate cartierele municipiului, începând cu 3 septembrie și până în 25 septembrie. Vor participa 13 cluburi, de baschet, fotbal, dans sportiv, dans și gimnastică, șah, volei, judo, tenis de masă, fotbal pentru nevăzători, fitness. În cadrul Caravanei Sportului Arădean, cluburile participante vor avea standuri de promovare a activității pe care o desfășoară, pentru a-și prezenta oferta, cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri spre sport. De asemenea, o parte dintre cluburi vor face demonstrații la fața locului (arte marțiale, tenis de masă, dans sportiv, fotbal, fotbal pentru nevăzători, etc). În toate locațiile vom organiza și concursuri sportive cu premii. Proiectul Consiliului Județean se desfășoară în parteneriat cu Centrul Cultural Județean. El vine ca un rezultat al consultărilor pe care colegul nostru, Sergiu Bîlcea, care a fost vicepreședintele Consiliului Județean Arad iar acum este deputat în Parlamentul României, le-a avut cu populația municipiului, începând cu această primăvară”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 
Deputatul Sergiu Bîlcea a adăugat: ,,Am propus conducerii Consiliului Județean acest proiect în urma consultărilor pe care le organizez în cartierele municipiului Arad. Am înțeles nevoia arădenilor de a lua contact cu cluburile sportive, de a-și crește copiii activi și, pentru a veni în întâmpinarea lor, am cerut ca, împreună cu Consiliul Județean și cu Centrul Cultural Județean Arad, cluburile sportive interesate în dezvoltarea sportului de masă să își poată prezenta oferta cât mai aproape de cetățeni. Mă bucur că această inițiativă este susținută de administrația județului Arad”.
La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a precizat: ,,Organizăm, de fapt, un fel de târg al cluburilor sportive de amatori și non-amatori, care au acceptat să vină alături de Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean în dorința noastră de popularizare și susținere a sportului de masă în Arad. Le mulțumesc și, evident, lista acestor cluburi nu e închisă, oricine se poate alătura demersului nostru în etapele următoare ale proiectului, fiindcă scopul nostru este să punem Aradul în mișcare”.  
PROGRAM:
3 septembrie - Bujac – Teren de sport ”Indagrara”
4 septembrie - Gai – Parcul Public 
10 septembrie - Micălaca – Parc ”Orizont” 
17 septembrie - Alfa – Parc 
18 septembrie - Sânnicolau Mic – Terenul de fotbal
24 septembrie - Grădiște – Stadionul ,,Academia Brosovsky”
25 septembrie - Aradul Nou – Liceul Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite