Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Singurul oraș din țară cu trei aparate: La Spitalul Județean a început testarea pentru suspecții de COVID-19 (FOTO) / UPDATE: Ce declară Iustin Cionca, președintele CJA

La ora actuală Aradul este singurul oraș din țară care are trei aparate PCR funcționale. La începutul săptămânii s-a pus în funcțiune, la Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, aparatul PCR cumpărat de către Compania Vodafone.

Singurul oraș din țară cu trei aparate: La Spitalul Județean a început testarea pentru suspecții de COVID-19 (FOTO) / UPDATE: Ce declară Iustin Cionca, președintele CJA
Comentează 0

Update 1 Ce declară Iustin Cionca, președintele CJA

„De astăzi, la Arad funcționează trei aparate de testare Covid 19! La începutul săptămânii trecute a fost pus în funcțiune, la Direcția de Sănătate Publică, aparatul PCR cumpărat de către compania Vodafone. Celelalte două aparate, achiziționate cu sprijinul Clubului Lions, a Consiliului Județean Arad și a Guvernului României au fost amplasate în Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Astăzi 5 aprilie, s-au dat în lucru primele 22 de teste la aceste aparate. Mulțumim Clubului Lions pentru sprijinul acordat în achiziționarea celui de-al treilea aparat de testare! Îmi doresc ca un număr cât mai mare de arădeni să fie testați, să creștem și gradul de siguranță al cadrelor medicale. Vă doresc tuturor sănătate și nu uitați să vă protejați!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.


Cele două aparate achiziționate cu sprijinul Clubului Lions, a Consiliului Județean Arad și a Guvernului României au fost amplasate în Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

Astăzi 5 aprilie s-au dat în lucru primele 22 de teste.  „Mulțumim Clubului Lions pentru sprijinul acordat în achiziționarea aparatului PCR”, susțin reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite