Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca anunță că a fost găsită o soluție pentru elevii navetiști de la „Ghiba”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, subliniază implicarea Consiliului Județean în rezolvarea problemei elevilor navetiști de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, pentru asigurarea transportului acestora spre localitățile de reședință.

Iustin Cionca anunță că a fost găsită o soluție pentru elevii navetiști de la „Ghiba”
Comentează 0

„Ca urmare a lucrărilor de modernizare care se efectuează la clădirea Colegiului Național «Elena Ghiba Birta», sunt cursuri care se desfășoară după-amiaza. Unii elevi provin din localități din județ, iar în urma decalării orelor de curs s-a ivit o problemă cu asigurarea navetei acestor elevi. Consiliul Județean a demarat procedurile necesare și în următoarea ședință extraordinară va introduce pe ordinea de zi un proiect de hotărâre, pentru a suplimenta numărul de curse și, astfel, de a rezolva transportul elevilor care au cursuri după-amiaza”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

De menționat că, pentru a rezolva această problemă, este necesară actualizarea programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, iar această modificare se poate opera doar printr-o hotărâre de Consiliu Județean.

Rutele unde se propune suplimentarea cursele sunt:

Sântana-Arad – suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Sântana ora 12.00 și retur din Arad ora 19.00);

Arad-Zăbrani – suplimentare cu două curse de luni până vineri (plecare din Arad orele 10.30 și 19.00 și retur din Zăbrani orele 11.30 și 19.50);

Pecica-Sederhat-Arad – suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Pecica ora 12.00 și retur din Arad ora 19.00);

Tisa Nouă-Fântânele – suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Fântânele ora 12.00 și retur din Tisa Nouă ora 12.10).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite