Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Aducem la Arad resursele pe care PSD le-a luat de aici și le-a trimis în alte județe”

Iustin Cionca: „Aducem la Arad resursele pe care PSD le-a luat de aici și le-a trimis în alte județe”
Comentează 0

Iustin Cionca, desemnat de PNL să conducă după alegerile din 5 iunie Consiliul Județean, a declarat că cel mai important câștig al ultimelor luni, la nivel organizatoric, în PNL Arad, este că s-a creat o echipă și mai puternică, una care va realiza, din nou, la Arad, cel mai bun rezultat al Dreptei la nivel național.

„PNL s-a sudat în aceste luni, în județul Arad! Avem o echipă unită, care merge din sat în sat, din comună în comună, și construiește proiectul administrativ al Aradului. Suntem cu adevărat împreună, nu este vorba numai de o conjunctură. Ioan Cristina ne însoțește pretutindeni, așa cum și ceilalți parlamentari, dar și consilierii județeni, sunt alături de mine în toate deplasările din județ. Împreună discutăm cu primarii noștri, cu candidații noștri, cu cetățenii pentru care elaborăm planul Aradului de după alegerile locale. Suntem o echipă!” - a declarat Iustin Cionca.

PNL Arad și-a lansat deja candidații pentru primărie în câteva localități importante din județ. Principalul obiectiv al liberalilor în județul Arad, spune Iustin Cionca, este creșterea calității vieții cetățenilor. Pentru asta este nevoie, înainte de toate, de o echipă puternică și capabilă să reprezinte la București interesele Aradului.

„Am văzut disprețul PSD față de Arad în guvernarea precedentă! Am văzut că parlamentarii PSD dezinteresați de cetățeni, de evoluția localităților județului, nu au avut capacitatea să aducă fonduri în județ și au blocat dezvoltarea Aradului, cu largul concurs al unui guvern pentru care Aradul nu a însemnat nimic. De aceea PNL este singura soluție viabilă pentru dezvoltarea județului nostru; rezultatul pe care îl vom obține la alegerile locale, cu sprijinul cetățenilor, ne va ajuta să aducem la Arad resursele pe care PSD le-a luat de aici și le-a trimis în alte județe (de exemplu la Dolj, la senatorul PSD Fifor, care acum se pretinde mare arădean!)”, a accentuat Iustin Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide