Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ITM Arad - întâlnire cu angajatorii și angajații; când și unde va avea loc

Inspectoratul Teritorial de Muncă organizează cea de a doua întâlnire din acest an cu angajații și angajatorii din județ.

ITM Arad - întâlnire cu angajatorii și angajații; când și unde va avea loc
Comentează 0

„Miercuri, 03.04.2024, începând cu ora 9:00, va avea loc a doua întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă şi angajatorii / angajaţii din municipiul Arad. Întâlnirea va avea loc la sediul Universității de Vest Vasile Goldiș (Aula Magna), situat în Arad, strada Liviu Rebreanu nr.86 (fosta fabrică de confecții).

La întrunire participă reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din Serviciile Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, precum și reprezentanți din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Arad, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, precum și informații utile cu privire la angajarea cetățenilor străini pe teritoriul României.

Sunt invitați angajatori, angajați, precum și cetățeni străini care doresc să desfășoare activități lucrative în România. Vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiilor participante, oferindu-li-se angajatorilor şi angajaţilor prezenţi la întrunire posibilitatea de a-şi prezenta problemele, de a-şi lămuri neclarităţile cu care se confruntă în aplicarea legislației muncii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, transmit reprezentanții ITM Arad.

Sursa foto: Facebook ITM Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite