Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc: „PSD s-a opus dezinsecției în Municipiul Arad!”

Viceprimarul Ionel Bulbuc susține că consilierii municipali social-democrați se opun planului de salubrizare a municipiului. Asta, în condițiile în care aceștia s-au abținut de la vot atunci când a venit vorba despre dezinfecția, dezinsecția, deratizarea dar și despre salubrizarea municipiului.

Ionel Bulbuc: „PSD s-a opus dezinsecției în Municipiul Arad!”
Comentează 3

Dacă veți avea surpriza  ca orașul să fie murdar, plin de insecte, rozătoare și mormane de gunoi să știți că se datorează consilierilor PSD! Aceștia s-au abținut la vot în ședința Consiliului Local Municipal de astăzi la proiectele municipalității privind dezinfecția, dezinsecția și deratizarea Aradului, dar au spus pas și celui care viza sistemul integrat al deșeurilor.  După ce că în pandemie nimeni din PSD nu a mișcat un deget pentru a ajuta arădenii, acum vin să se opună planului de salubrizare al orașului. Domnule Fifor, ce ar trebui arădenii să înțeleagă din asta? Că vă doriți să avem un oraș murdar, predispus bolilor și un posibil focar de infecție?!

Atât dumneavoastră, cât și consilierii PSD sunteți o rușine pentru orașul nostru, sunteți o dezamagire pentru cei care, din păcate, v-au ales. Nu vă vom permite să vă bateți joc de arădeni, așa cum, probabil ați procedat și cu oamenii din Craiova care v-au alungat,  a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite