Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

FOTO | Întâlnirea absolvenților Liceului Agroindustrial Miniș, după trei decenii

Iată că încă o dată s-a dovedit că Facebook este util și aduce oameni din depărtări doar printr-un singur click, oameni care nu s-au mai văzut din copilărie, colegi care au trecut prin frumoșii ani de liceu.

FOTO | Întâlnirea absolvenților Liceului Agroindustrial Miniș, după trei decenii
Comentează 2

Cu ceva timp în urmă, cineva a creat o pagină pe Facebook cu liceul din Miniș, care a fost descoperită de foști absolvenți din mai multe generații, ajungând la câteva sute de ”urmăritori”. Așa s-a stabilit o întâlnire pe data de 13 august, la care au fost prezenți colegi chiar și de la Sînicolau Mare din Timiș. Întâlnirea a avut loc la Liceul  Agroindustrial Miniș la ora 11, iar emoțiile  la vederea foștilor colegi de clasă sau generație, foștilor profesori,  au făcut ca ochii multora să  scape câte o lacrimă. Și-au amintit cu nostalgie de acei frumoși ani de liceu, de examene, de vreun coleg mai hazliu ori de bucuriile pe care le aveau împreună, pentru că în acei ani erau uniți, știau să se bucure de fiecare clipă. Acei ani frumoși de liceu au format caractere frumoase, oameni care știu ce este munca, onestitatea, dar și bucuria de a fi împreună unii cu alții chiar și după treizeci de ani, și acest lucru se vedea pe fețele tuturor.

S-a vizitat liceul, fiecare și-a revăzut clasa și amintirile din acei ani au revenit în mintea lor, apoi a sunat clopoțelul și iată că a venit timpul unei noi ore de dirigenție, iar foștii absolvenți s-au așezat în bănci, văzându-se din nou acei elevi inocenți de liceu și fiecare în gînd își căuta colegii , din dreapta , din stînga ori din față așa cum erau așezați în bănci atunci și cu siguranță în mintea fiecăruia s-au depănat amintiri frumoae din acei ani. Foștii profesori au luat loc la catedră și ora a fost un vis frumos, cu râsete și lacrimi.

Petrecerea a avut loc la Moara cu Noroc. Absolvenții și foștii dascăli s-au simțit bine împreună până după miezul nopții bucurîndu-se de reîntîlnire și de cei cu care au petrecut frumoșii ani din adolescență. Aceste momente sînt de neuitat , ne aduc bucuria în suflete iar atunci cînd ne privim copiii , ne gîndim că parcă ieri am fost  ca ei la liceu...și totuși au trecut peste trei zeci de ani. Am stabilit următoarea întâlnire  peste zece ani în anul 2026.

Galerie foto (42)

Scrie un comentariu

trimite