Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Interlopii români pozează ca teroriştii ISIS FOTO

Teroriştii ISIS, model de inspiraţie pentru interlopii români. Unul dintre liderii clanului Duduianu, cunoscut sub numele de Denom, a făcut publică o poză în care apare cu miltraliera în mână.

Interlopii români pozează ca teroriştii ISIS FOTO
Comentează 0

Unul dintre liderii clanului Duduianu, cunoscut sub numele de Denom, a publicat, pe un site de socializare, o fotografie în care apare alături de mai multe rude, vechi cunoştinţe ale poliţiştilor, dar şi în compania celebrului Costel Corduneanu.

Aceştia se află la o perecere, despre care se înţelege că ar fi organizată acasă la Denom, unde se află mai mulţi membri de vază ai clanului Duduianu, între care Cristofor şi Anaser.

Ce şochează în această imagine este faptul că mulţi dintre aceştia ţin în braţe nişte mitraliere, foarte asemănătoare cu cele reale, iar în spatele lor se află mai mulţi tineri "înarmaţi" până în dinţi, cu feţele acoperite, deghizaţi în terorişti arabi.

Aceştia nu sunt însă singurii din neamul Duduienilor care se îmbracă în haine de inspiraţie orientală. Un alt bărbat, poreclit Cristofor al lui Medalion, a publicat, la rândul lui, pe Internet, o poză în care apare cu un turban pe cap.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite