Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlnire la Bocsig: Iustin Cionca, preşedintele CJA, şi deputatul Sergiu Bîlcea au discutat cu primarul despre proiectele comunei

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, împreună cu deputatul PNL Sergiu Bîlcea, continuă seria deplasărilor în județ pentru a identifica problemele comunităților locale și a găsi soluții pentru rezolvarea lor.

Astăzi, au fost însoțiți și de directorul Companiei de Apă, Vasile Borha, în cadrul întâlnirii pe care au avut-o cu primarul comunei Bocsig, Teodora Abrudean.

Întâlnire la Bocsig: Iustin Cionca, preşedintele CJA, şi deputatul Sergiu Bîlcea au discutat cu primarul despre proiectele comunei
Comentează 0

„Am avut astăzi, la Bocsig, o discuție detaliată despre proiectele comunei. Consiliul Județean a alocat anul acesta fonduri pentru reabilitarea străzilor în Bocsig și Răpsig, iar anul trecut pentru trotuare, piste de biciclete și construirea de vestiare și tribună la terenul de fotbal. Am discutat și proiectele de viitor ale administrației locale, investiții care vor fi susținute de Consiliul Județean”, a declarat președintele Iustin Cionca.

La rândul său, Teodora Abrudean a adăugat: ,,Seceta a creat probleme mari în aprovizionarea cu apă în comună, de aceea Consiliul Județean va prelua un teren de la administrația locală din Bocsig, teren pe care Compania de Apă va realiza un nou foraj în această toamnă. Forajul va rezolva problema alimentării cu apă. Am mai discutat despre extinderea canalizării și realizarea documentației pentru introducerea gazului. De asemenea, anul acesta va fi pietruit drumul dintre Răpsig și Bârsa, din fondurile Consiliului Județean”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite