Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Inspectorii ANTIFRAUDĂ iau cu asalt baruri, cafenele, restaurante și magazine din Arad

Marți dimineață, inspectorii antifraudă au inițiat o amplă acțiune care vizează comerțul cu amănuntul, dar și servicii de tip hotelier și de înfrumusețare.

FOTO | Inspectorii ANTIFRAUDĂ iau cu asalt baruri, cafenele, restaurante și magazine din Arad
Comentează 0

Acțiunea se desfășoară nu doar în Arad, ci în majortatea județelor și este una de informare, nicidecum de sancționare a comercianților, conform unui comunicat de presă remis de Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

”Inspectorii antifraudă vor desfășura o acțiune de informare la nivel național, în cadrul căreia vor distribui materiale informative care detaliază principalele aspecte urmărite în timpul controalelor operative și inopinate. De asemenea, sunt menționate atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale”, precizează comunicatul.

Contribuabili specializați în comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (baruri, cafenele etc), dar și hotelurile și saloanele de înfrumusețare vor primi materiale informative (galerie foto).

”DGAF acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg”, mai arată comunicatul.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide