Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Îngrijirea părului: 6 pași simpli

Atât femeile, cât și bărbații din Coreea sunt extrem de interesați de frumusețea propriului păr și acordă mai mult timp pentru îngrijirea lui.

Îngrijirea părului: 6 pași simpli
Comentează 0

În acest articol, o să aflați ce se ascunde în spatele îngrijirii coreene a părului în mai multe etape și ce cosmetice pentru păr să folosiți! 

Curățarea profundă a scalpului (o dată pe săptămână)

Precum uleiul hidrofil dizolvă machiajul și excesul de sebum de pe piele, la fel și Scalp Scaler curăță eficient scalpul: de sebum, celule moarte, poluare, resturi de produse de styling. Această soluție conține sare de mare, acid AHA și multe extracte organice. 

Are un efect triplu: 

  1. intensiv, dar în același timp curăță delicat scalpul de impurități, exfoliază particulele moarte, regenerează și îmbunătățește respirația celulară.
  2. Vindecă epiderma: elimină mâncărimea, calmează iritațiile, îmbunătățește imunitatea locală, normalizează glandele sebacee, dezinfectează și hidratează. 
  3. Hrănește și întărește rădăcinile părului, protejându-le împotriva pierderilor premature.

Șamponul Welcos conține un complex de componente antibacteriene puternice, care suprimă activitatea bacteriilor, mătreții. Baza extractelor organice are grijă de scalp, fortifică firele, oferă părului finețe și strălucire.

Peelingul scalpului este un tratament SPA, care este ușor de efectuat acasă. Componentele de peeling curăță complet scalpul, precum și hrănește, restabilește pielea. Efectul fresh al mentei contribuie la calmarea aspectului sensibil, mucusul melcului, uleiul de argan, extractul de arbore de ceai hrănesc cu atenție foliculii de păr și le dotează cu forță.

Curățarea scalpului

Totul este simplu aici. Folosește șamponul care rezolvă problemele șuvițelor: părul uscat necesită nutriție intensă și hidratare,  cel deteriorat - refacerea structurii firelor, neascultător - catifelare, slăbit - fortificarea rădăcinilor, scalp uleios - reglarea glandelor sebacee.

Masajul scalpului (de 1-2 ori pe săptămână)

Pentru a îmbunătăți proprietățile de curățare a șamponului, sporirea microcirculației sanguine și a oferi părului o nutriție suplimentară, specialiștii recomandă ca în timp ce curățați scalpul, să-l masați cu un pieptene de masaj (alegeți unul din plastic).

Condiționerul

Atunci când alegeți un condiționer, puteți merge pe 2 căi:

  • Alegeți-l din aceeași linie cu șamponul. În acest caz, acestea vor fi eforturi „comune” pentru a elimina cauzele principale etc.
  • Alegeți o opțiune a cărei acțiune are ca scop rezolvarea unei probleme suplimentare. Adică nu este necesar să alegeți un produs din aceeași serie sau de la același brand ca șamponul.

Tratament (2-3 ori pe săptămână)

Măștile de păr sunt concepute pentru nutriție intensă și recuperare. Spre deosebire de condiționere, acestea au o compoziție mai „bogată”, iar concentrația substanțelor active în acestea este mult mai mare.

Pentru a obține rezultatul maxim, vă recomandăm să folosiți o cască termică. Sau dacă nu aveți, acoperiți părul cu un prosop și încălziți-l cu un uscător de păr timp de câteva minute. Acest proces sporește în mod repetat eficiența soluțiilor utilizate.

Măștile de păr pot fi utilizate în loc de balsam. Dar în acest caz, nu trebuie lăsate timp de 25-30 de minute, ci timp de 1-2 minute.

Îngrijire de neșters

Seruri, uleiuri, balsamuri și alte produse de îngrijire de neșters, îmbunătățesc instantaneu aspectul părului:

  • hrănesc fără să împovăreze;
  • dăruie strălucire;
  • calmează aspectul pufos;
  • previne fragilitatea;
  • protejează de influențele externe (temperaturi extreme, raze UV etc.).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite