Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere, în prima zi a săptămânii

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în după-amiaza zilei de 10 octombrie a.c., un bărbat de 61 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 7, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcootest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat. 

Infracțiuni rutiere, în prima zi a săptămânii
Comentează 0

În seara zilei de 10 octombrie a.c., un tânăr de 19 ani a fost depistat de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influneța substanțelor psihoactive. Aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamică. 

În ambele cazuri s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și substanțelor consumate. 

În noaptea de 10/11 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au pornit în urmărirea unei autoutilitare care nu a oprit la semnalele, pe D.J. 709, în localitatea Seleuș. La un moment dat, autoutilitara a fost abandonată de conducătorul auto, identitatea acestuia fiind stabilită ulterior, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din localitate, care nu deține permis de conducere. 

Toți cei în cauză sunt cerectați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite