Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni în traficul arădean: conducere sub influența alcoolului sau fără permis

La data de 4/5 noiembrie 2020, polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu au depistat un bărbat de 34 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Infracțiuni în traficul arădean: conducere sub influența alcoolului sau fără permis
Comentează 0

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un bărbat 51 de ani, din Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, cu numere de înmatriculare de Germania. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul este radiat din circulație din data de 1 septembrie 2020.

La data de 4 noiembrie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ineu au depistat un bărbat de 40 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/D, având plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, expirate din data de 2 noiembrie 2020, și un bărbat de 35 de ani, din Chier, în timp ce conducea pe D.J. 792/D, un autoturism, neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor conducătorilor auto au fost întocmite dosare de cercetare penală, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite