Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Informații BOMBĂ despre tentativa de sinucidere a milionarului Vasile Turcu. Starea sa este critică

Omul de afaceri Vasile Turcu este în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală. Noaptea care a trecut nu a fost luna liniștită pentru medici, care spune că în orice moment inima fostului finanțator al echipei Dinamo ar putea să înceteze să mai bată. Între timp, poliția a declanșat o anchetă pentru a afla ce anume l-a făcut pe Vasile Turcu să încerce să își pună capăt zilelor.

Informații BOMBĂ despre tentativa de sinucidere a milionarului Vasile Turcu. Starea sa este critică
Comentează 0

Fostul acţionar dinamovist avea mari probleme cu banii, luna trecută afaceristul şi firma sa de suflet, ROMCONSTRUCT S.A., fiind executaţi silit de firma GEOSOND S.A. De asemenea, Vasile Turcu se mai afla într-un proces de executare silită cu firma BADUC S.A, potrivit CANCAN.RO.

Şi Gigi Becali, prieten cu Vasile Turcu, a dezvăluit că fostul acţionar dinamovist l-a sunat săptămâna trecută pentru a-l întreba dacă nu vrea să cumpere un teren în sectorul 3 la un preţ foarte bun. "Eu ştiu ce înseamnă când omul vrea să se sinucidă, când face asta cade în deznădejde, intră pe mâna diavolului. Numai diavolul îţi spune să îţi iei viaţa. Omul lui Hristos, orice problemă are în viaţă, le trece cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu îl ştiam pe el un om puternic, nu îl ştiam un om care să se sinucidă. Am rămas şocat când mi-aţi spus. El era glumeţ, zâmbăreţ tot timpul. Am vorbit acum o săptămână cu el, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să investesc într-un teren din sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin”, a declarat Gigi Becali la un post TV.

În 2013, potrivit Forbes, Turcu a ajuns pe poziția 169 de pe 111, cu o avere estimată la 24 de milioane de euro. În anul 2010, averea lui Turcu era estimată la 130-135 de milioane de euro, fiind al 57-a cel mai bogat om din România. 

În anul 2004, pe 7 februarie, Vasile Turcu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Meritul cultural în grad de ofițer. 

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite