Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Informare meteo de ultimă oră: revin ploile. Furtuni cu căderi de grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare meteo de vreme rea. Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica şi se vor produce furtuni cu descărcări electrice şi căderi de grindină. Potrivit ANM, informarea este valabilă în intervalul 14 august, ora 18:00 – 17 august, ora 22:00.

Informare meteo de ultimă oră: revin ploile. Furtuni cu căderi de grindină
Comentează 0

În cursul serii de marți (14 august) și al nopții de marți spre miercuri (14/15 august), în regiunile vestice și nordice, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și local se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse cu caracter torențial și grindină.


     
În zilele de miercuri (15 august), joi (16 august) și vineri (17 august), mai ales în cursul după-amiezilor și al serilor, în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zonele montane și submontane, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin ploi ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și izolat grindină.
      
În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite