Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infecțiile respiratorii provoacă... schimbarea programului de vizite la Spitalul Județean

Din cauza numărului crescut de infecții respiratorii, înregistrat în această perioadă, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a decis modificarea programului de vizitare a pacienților.

Infecțiile respiratorii provoacă... schimbarea programului de vizite la Spitalul Județean
Comentează 0

„Astfel, pe majoritatea secțiilor, pacienții pot fi vizitați de luni până duminică între orele 15.00-17.00.

Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă au un program diferențiat: zilnic între orele 12.00-13.00, iar pe Secția de Boli Infecțioase Adulți programul de vizită a fost stabilit între orele 16.00 - 17.00.

Pe secțiile de Neonatologie, Pediatrie I, Pediatrie II, Boli Infecțioase Copii, Chirurgie Pediatrică și Obstetrică Ginecologie, accesul vizitatorilor este strict interzis”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

De menționat că pacienții vor putea fi vizitați de maximum doi aparținători, pentru cel mult 15 minute. „La intrarea pe secție, aparținătorii se vor dezinfecta pe mâini și vor îmbrăca echipamentul de protecție: halat de unică folosință, botoșei și mască. De asemenea, aparținătorii pot afla informații despre pacienți și în afara programului de vizită, adresându-se medicului curant sau medicului de gardă”, mai susțin reprezentanții instituției.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite