Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe prima campanie de colectare a deșeurilor electrice de anul acesta

Primăria Municipiului Arad prin Serviciul Edilitar și Dezvoltare Mediu Urban și organizația ECOTIC anunță prima acțiune de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) din acest an.

Începe prima campanie de colectare a deșeurilor electrice de anul acesta
Comentează 0

„În cadrul Curățeniei generale de primăvară în municipiul Arad, care a început astăzi și se finalizează în 29 aprilie, locuitorii municipiului Arad sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice, având astfel posibilitatea de a câștiga premii în produse”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Campania de mediu „Orașe Curate – Arad” se desfășoară în perioada 28 februarie-20 aprilie și vizează preluarea gratuită a tuturor aparatelor ieșite din uz care funcționau cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză, respectiv: frigider, fier de călcat, mașină de spălat, televizor, computer, telefon mobil, radio-casetofon, cameră video, cuptor cu microunde etc. Începând de astăzi și până în ultima dimineață a campaniei, arădenii au opțiunea de a recicla aceste tipuri de deșeuri, în mod gratuit, prin intermediul unei comenzi telefonice de preluare de la domiciliu a deșeurilor DEEE la următoarele numere de contact: 0751-302-123 sau *7711. 

„Tot în cadrul campaniei „Orașe Curate – Arad”, cetățenii au ocazia de a recicla deșeurile electrice prin predare la punctele de colectare de pe raza municipiului Arad.

În data de 2 aprilie, între orele 9:00-15:00, arădenii pot preda deșeurile de echipamente electrice și electronice către voluntarii ECOTIC la următoarele puncte:

Zona Alfa, în spatele magazinului Carrefour, lângă Biserică;Zona Micălaca, Piața Mioriței, în spatele blocului 129;Zona Vlaicu, la fosta Piață Agroalimentară;Zona Aradul Nou, pe Calea Timișorii nr. 39, în parcarea din fața magazinului Lanțul;Zona Grădiște, în spatele Școlii Generale Aron Cotruș.

Organizatorii acestei campanii de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice mulțumesc arădenilor pentru felul în care au răspuns până în prezent acestor acțiuni”, mai spun organizatorii campanie


Scrie un comentariu

trimite