Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe lupta pentru șefia PNL. Bușoi și Orban își depun candidaturile, Cataramă caută semnături

Cristian Buşoi şi Ludovic Orban îşi vor depune astăzi candidaturile la postul de preşedinte al PNL. Cătălin Predoiu, primul care şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia liberalilor, a renunţat marţi la candidatură. Pe ultima sută de metri a apărut însă un candidat surpriză: Viorel Cataramă.Viorel Acesta strânge încă semnături de susţinere şi că îşi va depune candidatura mâine, ultima zi în care poate face acest lucru.

Începe lupta pentru șefia PNL. Bușoi și Orban își depun candidaturile, Cataramă caută semnături
Comentează 0

Cine vrea să candideze la şefia PNL are nevoie de 35 de semnături de susţinere, de la membri importanţi ai partidului, care să fie depuse până marţi, 16 mai. După depunere, cel puţin 10 filiale trebuie să valideze moţiunea, prin vot. În congresul din 17 iunie intră numai moţiunile validate. 

Primul care va sosi, însoţit de o parte dintre susţinători, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr, 1 pentru a depune moţiunea de candidatură este Ludovic Orban, la ora 11, urmat de către Cristian Buşoi, la ora 15. Termenul de depunere al candidaturilor pentru funcţia de preşedinte este 16 mai.

Viitorul preşedinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegaţi la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în Bucureşti.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite