Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe a treia etapă a Programului „Rabla pentru Electrocasnice”

A treia etapă a Programului „Rabla pentru Electrocasnice” începe mâine de la ora 10, această etapă fiind organizată pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele. Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat şi turism şi membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, bugetul alocat acestei etape este de 15 milioane lei.

Începe a treia etapă a Programului „Rabla pentru Electrocasnice”
Comentează 0

„Voucherele acordate urmează să fie distribuite astfel: 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

De menționat că perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de șapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

Mai multe detalii intraţi AICI.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite