Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încep lucrările pe drumul Arad-Șiria-Pâncota; vezi ce restricţii de circulaţie vor fi

Dacă în urmă cu câteva zile cei de la Consiliul Judeţean Arad semnau contractul pentru lucrările drumului Arad-Șiria-Pâncota, astăzi, aceştia au anunţat data începerii lucrărilor. Lucrările vor începe la data de 22 iunie, adică lunea viitoare. Vor exista şi resticţii de circulaţie, şoferii fiind nevoiţi să folosească rute ocolitoare. 

Încep lucrările pe drumul Arad-Șiria-Pâncota; vezi ce restricţii de circulaţie vor fi
Comentează 1

Încep lucrările pe cel mai important drum județean arădean: Arad-Șiria-Pâncota! Consiliul Județean Arad a predat constructorului drumul județean și a început deja organizarea de șantier. 

„Din data de 22 iunie închidem două tronsoane de drum: de la intersecția cu Livada (DJ 682H) la intersecția cu Vladimirescu (DJ709G) și drumul dintre satul Horia și comuna Șiria. Ne dorim să vedem acolo utilaje și muncitori suficienți pentru o lucrare de bună calitate”, a precizat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. 

Ca urmare a restricțiilor de circulație, din data de 22 iunie locuitorii din Horia vor folosi traseul ocolitor prin Vladimirescu, iar cei din Șiria vor folosi drumul județean Sântana - Pâncota sau drumul județean Șiria-Ghioroc-Păuliș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite