Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încep înscrierile la UAV

Încep înscrierile la UAV
Comentează 0

Luni, 10 iulie,  încep înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Zilnic, în perioada 10-21 iulie, de luni până vineri între orele 9.00-17.00 și sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00 cei care doresc să devină studenți ai universității arădene de stat pot alege  una din cele 9 facultăți ale UAV. Înscrierile pentru studii de licență și pentru studii de master se fac la sediul Rectoratului din B-dul Revoluției nr.77 (lângă Primăria Arad), cu excepția celor care optează pentru Facultatea de Teologie, în cazul căreia înscrierile se fac la sediul Facultății de pe str. Academia Teologică, nr. 9.

Oferta educațională pentru anul universitar 2017-2018 cuprinde pentru studii de licență peste  23  de programe de licență cu 32 de specializări din cadrul celor 9 facultăți ale  universității de stat. Cei care doresc să-și continuie studiile la master, pot alege, la rândul lor,  între 24 de programe masterale. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul universității arădene de stat http://www.uav.ro/admitere.

Rezultatele vor fi afișate pe 22 iulie, urmând ca în perioada 25-27 iulie  fiecare candidat admis să își confirme locul. Pe 28 iulie vor fi anunțate rezultatele finale.

C. P.

 

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite
Inchide