Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiul de la Măderat, pus de o mână criminală !

Incendiul de la Măderat, pus de o mână criminală !
Comentează 0

In aceasta dimineața in jurul orei 02.15 minute cele doua echipaje ale Detașamentului de Pompieri Ineu s-au deplasat în localitatea Măderat la un incendiu ce se manifesta la doua depozite de baloti în fostul CAP.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, generalizat la ambele depozite aflate la aproximativ 70m distanta unul de celalalt. Depozitele erau pline cu baloți (2-3 mii tone) unul fiind construit din lemn, fapt ce a favorizat extinderea imediata a incendiului.
A fost solicitat sprijinul SVSU Pancota care a venit cu 2 autospeciale și SVSU Siria cu o autospeciala. În total au intervenți 9 pompieri militari (1 ofițer și 8 subofiteri) și 10 voluntari.
A ars în totalitatea unul dintre depozite și în acest moment se acționează pentru stingerea ultimelor focare de incendiu.
La finalul operațiunilor de intervenție se va face cercetarea la fata locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu.

Cauza probabilă a incendiului "folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului".  La sosirea echipajelor ardeau generalizat ambele clădiri la o distanta de aproximativ 50-60 m una de alta. Clădirile nu erau conectate la rețeaua electrică și nu au fost găsite urme de propagare a focului de la una la alta, după cum ne-a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad.

 

Foto: ISU Arad

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite